Deadline Dekkerbeurzen uitgesteld

Vanwege de beperkende maatregelen tegen de uitbraak van het coronavirus
heeft de Hartstichting het besluit genomen de deadline voor de Dekkerbeurzen Clinical Established Investigator en Junior Clinical Scientist die gepland stond voor 2 juni uit te stellen.

Update: nieuwe deadlines bekend!

De nieuwe deadline voor de Junior Clinical Scientist is 1 september 2020 om 12.00, de Clinical Established Investigator is verplaatst naar 2021. Lees hier alles over de getroffen maatregelen.

Waarom uitstel?

Het uitstellen van de deadline heeft drie redenen:

1. We willen waarborgen dat iedereen mee kan doen. We hebben vernomen dat door de omstandigheden niet iedereen die wilde indienen op dit moment ook kan indienen.

2. ​We willen dat transparante en zorgvuldige beoordeling mogelijk blijft. Hiervoor zijn referenten en commissieleden nodig. Met name de referenten en commissieleden met klinische taken zijn mogelijk onvoldoende beschikbaar.

3. De coronacrisis heeft ook financiële gevolgen voor de Hartstichting. Mogelijk kunnen we dit jaar minder projecten financieren. We stellen momenteel in overleg met de Wetenschappelijke Adviesraad daarom een nieuwe planning en begroting op.

Nieuwe deadline

Medio mei maken we de nieuwe deadline bekend. Deze zal in ieder geval na de zomer zijn. Uiteraard passen we bij het verschuiven van de deadline ook de voorwaarden aan.

Campagne Voeding voor de Gezonde Generatie op stoom

Alle Dekkerbeurzen nu open