Naar content

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Dekkerbeurzen 2021 nu open

Vanaf vandaag kunnen talentvolle onderzoekers een voorstel indienen voor de volgende Dekkerbeurzen: Postdoc, Clinical scientist, Senior scientist en Senior clinical scientist. Kijk nu voor welke beurs jij in aanmerking komt. De deadline is 2 maart 2021.

Door de coronacrisis hebben we in 2020 helaas enkele wijzigingen in het Dekkerprogramma moeten doorvoeren waardoor niet alle financieringsronden door konden gaan. Dit was voor zowel onderzoekers als voor ons geen leuk besluit. We gaan echter met frisse moed 2021 in. Zoals het er nu naar uit ziet kunnen de Dekkerrondes zoals vanouds plaatsvinden. Te beginnen met deze vier beurzen.

Voor wie is welke beurs bedoeld?

Postdoc

Deze beurs is voor net gepromoveerde onderzoekers op het gebied van hart- en vaatziekten die niet in opleiding zijn tot medisch specialist.

Clinical scientist

Deze beurs is bedoeld voor artsen in opleiding tot specialist om zich tijdens hun opleiding te ontwikkelen als wetenschappelijk onderzoeker.

Senior scientist

Deze beurs is voor onderzoekers met enige jaren ervaring als zelfstandig onderzoeker om een eigen onderzoeksgroep te vormen.

Senior clinical scientist

Deze beurs is voor artsen die wetenschappelijk onderzoek willen combineren met hun aanstelling als specialist in een ziekenhuis.

Let op! Wijzigingen

Zoals ieder jaar zijn er ook dit jaar enkele wijzigingen in de brochures doorgevoerd. Lees ze daarom goed door. Deze wijzigingen hebben onder andere betrekking op:

  • de hoogte van het aan te vragen bedrag en de voorwaarden voor financiering;
  • ​de bijdrage van de kennisinstellingen;
  • de rol van de Hartstichting bij het financieren van je aanvraag.

Overige Dekkerbeurzen 2021

De Clinical Established Investigator beurs 2020 zal zoals eerder aangekondigd verplaatst worden naar het najaar van 2021 waardoor we komend jaar zowel een Clinical Established Investigatorbeurs als een Established Investigatorbeurs zullen aanbieden. De deadline voor deze beurzen en de Junior Clinical Scientistbeurs zal in het voorjaar bekend gemaakt worden.

Deadline en indienen

Ga naar de Dekkerpagina voor de brochures en informatie over indienen.
De deadline voor indiening is dinsdag 2 maart 2021 om 12 uur ’s middags.

Naar de Dekkerpagina