Professionals.Hartstichting.nl wordt geladen

Om de hartgezondheid van de Nederlandse samenleving meetbaar te verbeteren is meer nodig dan alleen goed wetenschappelijk onderzoek. Resultaten moeten doorvertaald worden naar oplossingen die bijdragen aan preventie, vroege opsporing en betere behandeling van hart- en vaatziekten. Hierbij is een goede samenwerking tussen onderzoekers, zorgprofessionals, beleidsadviseurs, patiënten en ondernemers uit het brede cardiovasculaire veld essentieel.

Ontwikkel je leiderschapscompetenties

Met het Leadership Program wil de DCVA toptalenten uit al deze disciplines klaarstomen voor een toekomst als leider in het cardiovasculaire veld. Met deelname aan dit tweejarige programma ontwikkel je jouw competenties op het gebied van samenwerking, communicatie, leiderschaps- en ondernemersvaardigheden. Gelijktijdig werk je met collega-experts vanuit verschillende disciplines aan oplossingen voor actuele vraagstukken in het cardiovasculaire veld. Tijdens en na afloop van het programma vorm je als DCVA-ambassadeur een netwerk waarmee je je actief inzet voor het realiseren van de ambities van de DCVA.

Heb je vragen over dit programma? Neem dan contact op via [email protected].

Interesse?

Meer over het programma en wie de DCVA precies zoekt vind je op de website van de DCVA. De deadline om je aan te melden is 29 januari 2023.