Professionals.Hartstichting.nl wordt geladen

Calls

Dit zijn de openstaande calls van de Hartstichting:

 

  Type Open vanaf Deadline Meer info
Junior Clinical Scientist Persoonsgebonden beurs Nu open 4 juli 2023, 14.00 uur Lees meer
Established Investigator Persoonsgebonden beurs Nu open 4 juli 2023, 14.00 uur Lees meer
Studentenbeurs Persoonsgebonden beurs Nu open 1 november 2023 Lees meer

Matching grant

Consortium

Nu open

Geen deadline

Lees meer

Open PPS-programma

Consortium

Nu open

Geen deadline

Lees meer

GCRFF multinational clinical trial initiative

Consortium

Nu open

maart, juli en november 2023

Lees meer

Evenementen

Dit zijn aankomende evenementen die de Hartstichting organiseert. Ook lichten we hier evenementen van onze partners en consortia uit.

Fietsen naar Parijs, Berlijn of Kopenhagen

Ga jij in 2023 mee op een onvergetelijk avontuur? We hebben verschillende fietsevenementen waarmee je door sponsorgeld op te halen, bijdraagt aan een hartgezonder Nederland. Doe individueel of als team mee en fiets een tocht van 600 of 750 km. Durf je het aan? Er zijn maximaal 100 plekken per event beschikbaar, dus wees er snel bij.

floor groep cycle paris

NHR Symposium: "Passende Hartzorg"

Op vrijdag 16 juni 2023 vindt het jaarlijkse symposium van de Nederlandse Hartregistratie (NHR) plaats. Het programma bestaat uit twee blokken met elk een keynote en een paneldiscussie. Daarnaast is er alle ruimte om te netwerken en ontmoeten en wordt afgesloten met de NHR Kwaliteitsprijs.

NHR Symposium

7th Translational Cardiovascular Research Meeting

Het jaarlijkse congres van de DCVA en het NLHI vindt plaats op 23 en 24 juni in Utrecht. Met cardiovasculaire onderzoekers uit binnen- en buitenland is het de ideale gelegenheid om contact te leggen met collega's. Naast de presentaties kun je ook [email protected] ontmoeten en ontdekken hoe de DCVA werkt en bijdraagt aan ontwikkelingen van het veld.

Logo DCVA

Gender in Research Fellowship

Van 14-18 augustus organiseren ZonMw en het ErasmusMC de 4e editie van het Erasmus Summer Programme over sekse en gender in gezondheid en onderzoek. Dit cursus- en workshopprogramma brengt (inter)nationale experts en gastsprekers samen. ZonMw biedt 20 startende onderzoekers de mogelijkheid om deel te nemen. Bekijk de subsidieoproep voor de fellowship (deadline: 25 april).

Cirkel met symbool voor man en vrouw

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte gebracht worden zodra we nieuwe calls of events bekend maken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor professionals.