Naar content

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Schrijf je nu in voor het DCVA Leadership Program

Het Leadership Program van de Dutch CardioVascular Alliance creëert een netwerk van getalenteerde en toegewijde mensen die worden gezien als leiders in de toekomstige cardiovasculaire arena. Interesse? Schrijf je deze week nog in!

Toptalenten uit verschillende disciplines

Om de ziektelast door hart- en vaatziekten terug te dringen is meer nodig dan alleen goed wetenschappelijk onderzoek. Resultaten moeten doorvertaald worden naar oplossingen die bijdragen aan preventie, vroege opsporing en betere behandeling van hart- en vaatziekten. Hierbij is een goede samenwerking tussen onderzoekers, zorgprofessionals, beleidsadviseurs, patiënten en ondernemers uit het brede cardiovasculaire veld essentieel.

Ontwikkel je leiderschapscompetenties

Met het Leadership Program wil de DCVA toptalenten uit al deze disciplines klaarstomen voor een toekomst als leider in het cardiovasculaire veld. Met deelname aan dit tweejarige programma ontwikkel je jouw competenties op het gebied van samenwerking, communicatie, leiderschaps- en ondernemersvaardigheden. Gelijktijdig werk je met collega-experts vanuit verschillende disciplines aan oplossingen voor actuele vraagstukken in het cardiovasculaire veld. Tijdens en na afloop van het programma vorm je als DCVA-ambassadeur een netwerk waarmee je je actief inzet voor het realiseren van de ambities van de DCVA.

Interesse?

Meer over het programma en over wie de DCVA precies zoekt vind je in op de website van de DCVA. De deadline om je aan te melden is 31 januari 2021. Heb je vragen over dit programma? Neem dan contact op via talent@dcvalliance.nl.

Meer informatie en aanmelden

Meer lezen

Dekkerbeurzen 2021 nu open

Dekkerbeurzen 2021 nu open

Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Samenwerking binnen de Dutch Cardiovascular Alliance

Samenwerking binnen de Dutch Cardiovascular Alliance