Britse en Duitse financieringspartners

Werk je aan een innovatief onderzoek dat een bijdrage levert aan preventie, vroege opsporing en betere behandeling van hart- en vaatziekten? Dan biedt de samenwerking tussen de Hartstichting en de British Heart Foundation (BHF) en de Deutschen Zentrum für Herz-Kreislauf-Forschung (DZHK) mogelijkheden voor financiering.

Let op! Het is op dit moment niet mogelijk deze beurs aan te vragen. Onderstaande informatie betreft de ronde van 2019. In de loop van 2020 zal de nieuwe ronde worden aangekondigd.

Budget en voorwaarden

• Er is in totaal € 5 miljoen beschikbaar.
  • Het geld wordt verdeeld over maximaal 3 onderzoeken per jaar.
  • Het onderzoek moet aansluiten op onze strategische doelen.
  • Het onderzoek versterkt bestaande Hartstichting-consortia.
  • De steun van een Britse of Duitse onderzoeksgroep is nodig om het onderzoek uit te voeren.

Meer informatie over deze financieringsvorm?

Blijf op de hoogte

Het is op dit moment niet mogelijk een voorstel in te dienen voor deze financiering. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en weet meteen wanneer je jouw voorstel kunt indienen.

Vragen over internationale samenwerking?