Professionals.Hartstichting.nl wordt geladen

Onze Dekkerbeurzen zijn vernoemd naar dr. Egbart Dekker, oud-directeur van de Hartstichting. Het zijn persoonsgebonden beurzen voor hart- en vaatonderzoekers in verschillende stadia van hun carrière. Met het Dekkerprogramma zorgen we ervoor dat de beste onderzoekers kunnen bijdragen aan de missie van de Hartstichting: iedereen een gezond hart, voor nu én later.

Welke beurzen?

Twee van de in totaal acht beurzen kun je momenteel aanvragen.

  • Junior clinical scientist

    Deze Dekkerbeurs biedt jonge talentvolle klinische onderzoekers die hun studie geneeskunde hebben afgerond maar nog niet in opleiding zijn tot medisch specialist de kans een eigen onderzoek op te zetten. Hierbij bereiden zij zich voor op een carrière waarin ze onderzoek en een baan als arts binnen het cardiovasculaire veld combineren.

  • Established investigator

    Deze Dekkerbeurs biedt gevestigde onderzoekers die niet in opleiding zijn tot of werkzaam zijn als medisch specialist de mogelijkheid hun onderzoeksgroep uit te breiden en de onderzoekslijn te verstevigen. Ook biedt deze beurs onderzoekers de kans om door te groeien naar een rol als hoogleraar.

Hoe en wanneer indienen?

De deadline voor het indienen van een financieringsaanvraag voor een Junior clinical scientist-beurs of een Established investigator-beurs is dinsdag 4 juli om 14.00 uur.

  • We adviseren je tijdig te beginnen met indienen en uiterlijk maandag 3 juli de aanvraag te verzenden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Er zijn enkele wijzigingen doorgevoerd in de brochures, lees ze daarom goed door. Deze wijzigingen hebben onder andere betrekking op de hoogte van het aan te vragen bedrag en de voorwaarden voor financiering.
  • Je dient je aanvraag in via ons grant-managementsysteem Cavaris. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees alles over het gebruik van Cavaris.

Wil je een beurs aanvragen?

Op de programmapagina staan de brochures van deze twee beurzen, daarin vind je alle benodigde informatie en voorwaarden.
Arend Mosterd presenteert over de Dekkerbeurzen