Professionals.Hartstichting.nl wordt geladen

Met ons Dekkerprogramma zorgen we ervoor dat de beste onderzoekers hun carrière kunnen wijden aan het bijdragen aan de missie van de Hartstichting: iedereen een gezond hart. De deadline voor indienen is dinsdag 7 februari 2023 om 14.00 uur.

Welke beurzen zijn er?

 • Postdoc

  Deze beurs is voor net gepromoveerde onderzoekers op het gebied van hart- en vaatziekten die niet in opleiding zijn tot medisch specialist.

 • Clinical Scientist

  Deze beurs is bedoeld voor artsen in opleiding tot specialist om zich tijdens hun opleiding te ontwikkelen als wetenschappelijk onderzoeker.

 • Senior Scientist

  Deze beurs is voor onderzoekers met enige jaren ervaring als zelfstandig onderzoeker om een eigen onderzoeksgroep te vormen.

 • Senior Clinic Scientist

  Deze beurs is voor artsen die wetenschappelijk onderzoek willen combineren met hun aanstelling als specialist in een ziekenhuis.

Let op wijzigingen

Zoals ieder jaar zijn er ook dit jaar enkele wijzigingen in de brochures doorgevoerd. Lees ze daarom goed door. Deze wijzigingen hebben onder andere betrekking op de hoogte van het aan te vragen bedrag en de voorwaarden voor financiering.

Aanvraagprocedure

Je dient je aanvraag in via ons grant-managementsysteem Cavaris. Begin op tijd met het indienen van je aanvraag, zodat je alle informatie goed kunt registeren. Ben je nog niet bekend met Cavaris? Lees alles over het gebruik van Cavaris.

Overige Dekkerbeurzen 2023

De indienperiode van de Established Investigatorbeurs en de Junior Clinical Scientistbeurs maken we in het voorjaar bekend, met een verwachte deadline voor indienen in juli.

Meer informatie?

Ga voor meer informatie over de Dekkerbeurzen naar de Dekkerpagina. Daar vind je alle documenten die je nodig hebt om een aanvraag te doen.
Dekkerbeurs 2022