Cardiovasculaire cursussen

Kom naar onze cardiovasculaire cursussen

Meld je aan voor een van onze cardiovasculaire cursussen en kom in contact met de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Grote namen in het cardiovasculaire veld brengen er de gevestigde kennis en de nieuwste theorieën en hypotheses in hart- en vaatonderzoek. De voertaal van de cursussen is Engels.

Voor wie?

De cursussen zijn bedoeld voor (senior) PhD-studenten en junior postdocs.

Wanneer?

Elk jaar in oktober

Waar?

In Papendal (bij Arnhem)

Waarom?

• Meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het cardiovasculaire veld
  • Mogelijkheid om eigen project te presenteren
  • Netwerken met collega’s, leraren en de Hartstichting.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons cursusaanbod

Cursusaanbod 2019

Hieronder vind je het cursusaanbod van het afgelopen jaar.

Vascular Biology & Pathology

Deze cursus is vooral gericht op promovendi van de deelnemende instituten. Promovendi van andere Nederlandse instituten zijn ook welkom.

Cardiac Function & Adaptation

Next Level Cardiovascular Course

Deze cursus is voor promovendi in hun laatste jaar en junior postdocs (max. 3 jaar na PhD). Om deze cursus te volgen, is het verplicht dat je in het verleden een van de andere cursussen hebt gevolgd.